Isola Air van DWT

Oppompbare tenten zijn populair. De tenten met het zogenaamde Air-in-systeem hebben ook een paar flinke voordelen. DWT heeft bijvoorbeeld de bustent Isola Air.

Isola-air1-ct

Het allergrootste voordeel is natuurlijk het gewicht. Het niet meer nodig hebben van zware stokken scheelt in gewicht. En je bent ook geen tijd meer kwijt aan het zoeken naar welke buis waar hoort. De tent staat daardoor veel sneller en is bovendien gemakkelijk door één persoon op te zetten. De Isola Air is een vrijstaande bustent. Je kunt hem gewoon laten staan en met je bus boodschappen doen of de omgeving verkennen. Stoelen etc. laat je gewoon in de tent staan. Je pompt de tent met een pomp met dubbele werking die je erbij krijgt in no time op. Slechts een paar minuten werk.

De Isola Air is vierkant, hij is 3 bij 3, daardoor biedt hij veel plaats. De deur zit voor of in de rechter zijkant. De deur aan de voorkant kan voorzien worden van een inritsbare muggenhor. De bodem zit er vast in, dus alles in de tent blijft schoon en er is weinig condens in de tent. Een slaaptent kan er als optie bijgekocht worden en voor de bevestiging van de tent aan de bus zijn er een aantal verschillende adapters te koop.

Isola-air2-ct

De tent is geschikt voor bussen met en goothoogte van 180 tot 220 centimeter. De prijs ligt rond de 530 euro.

www.dwt-zelte.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *