Isabella

Isabella nu ook meubels

Als voortentenproducent staat het bedrijf al vele jaren bekend om zijn voortenten van hoge kwaliteit. Het is nu ook mogelijk om de voortent met meubels van Isabella te meubileren.

Isabella meubels, je herkent ze aan de details

En ook als je geen voortent hebt of niet eens een kampeerder bent, dan nog kun je lekker op een stoel of ligbed van Isabella van de zon genieten. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een goed gevoel voor zitcomfort en kwaliteit.
Meubels voor op de camping moeten comfortabel, makkelijk schoon te maken en makkelijk te vervoeren zijn en moeten ingepakt zo weinig mogelijk ruimte innemen. Maar ze moeten er ook tegen kunnen dat ze intensief gebruikt worden. Ze hebben vaak een zwaar leven. Daarom heeft de ontwikkelingsafdeling zichzelf ten doel gesteld om meubels te maken die aan al die eisen voldoen en die ook nog eens een mooiere afwerking en een langere levensduur hebben. Op de ontwikkelingsafdeling van Isabella zeggen ze dat als volgt: Wij gaan niet voor het goedkoopste product, maar voor het product dat op termijn het goedkoopst is.

Isabella Thor

Kampeermeubels kunnen aan veel eisen voldoen

Alle meubels van Isabella worden gekenmerkt door het praktische, mooie, eenvoudige en functionele ontwerp, gemaakt van eenvoudig schoon te maken lichtgewicht materialen. Daardoor zijn ze meer dan geschikt voor het campingleven, maar ook voor het balkon of het terras. Of om op een zondag in de kofferbak van de auto mee te nemen; een stoel met een goed zitcomfort die weinig ruimte inneemt.
Het meubelassortiment van Isabella omvat ligbedden, stoelen, tafels en vouwkasten in verschillende vormen en maten.
Je kunt het assortiment bekijken bij de dealer of op www.isabella.net


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *