HRZ: eerste camper op nieuwe Crafter

HRZ heeft de primeur. De allereerste camper op de nieuwe VW Crafter. De Schwabenmobil Florida Multitalent was voor het eerst te zien in Stuttgart op de CMT.

Multitalent is multi-inzetbaar

Het bedrijf HRZ is gespecialiseerd in het bouwen van buscampers en is thuis in het Duitse Öhringen. Het kan op 14 januari als eerste een buscamper-uitvoering van de nieuwe VW Crafter tonen. Klokslag 9.30 uur valt in hal 5 letterlijk het doek. De nieuwe Florida Multitalent dankt het laatste deel van zijn naam aan het feit dat hij meer is dan een camper. Het is een combinatie van camper, vrije tijds auto, bus en bestelwagen. Schwabenmobil valt als merk onder HRZ Reisemobile GmbH. Ze bouwen er al sinds 1972 buscampers op basis van de Sprinter en de Crafter. Met deze nieuweling voegen ze aan die reeks een zeer modern en flexibel concept toe.

hrz

Modulair

Door een modulaire inrichting kun je met de bus alle kanten op. Je maakt er een camper van met tweepersoonsbed, stapelbedden of enkele bedden, of een combinatie daarvan. Compleet met garage voor tot aan vier fietsen, of plek voor je motor of ski-spullen. Vier slaapplaatsen en zes zitplaatsen zijn mogelijk. In de laatste indeling gebruik je hem als bus. Wil je een bestelwagen? Dan passen er gemakkelijk twee zogenaamde europallets in. Ondanks deze zeer flexibele indeling hoef je een keuken en een badkamer compleet met toilet niet te missen. De Multitalent is daarbij lekker compact met zijn lengte van 6 meter. Schwabenmobil komt in 2017 met meerdere versies van buscampers op basis van de nieuwe VW Crafter. Of de Florida Multitalent lang de enige camper op basis van de nieuwe Crafter zal zijn is nog maar de vraag. Ook Knaus zou er hard aan werken.

www.hrz-reisemobile.de

(foto: HRZ, VW).


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *