Heat Shot

Heat Shot

Tijdens de NKC Camper Experience liepen we tegen de Heat Shot aan. Op de stand van Bruggink stond Jan-Willem Vonk met een testopstelling en een goed verhaal.

Warm water uit de Heat Shot

Wat doet de Heat Shot? De Heat Shot warmt het water dat uit de ruitensproeier komt op een razendsnelle manier op. In maximaal 30 seconden is het miniboilertje op arbeidstemperatuur en kun je gebruik maken van warm water uit je sproeiers.

Door de ruit te wissen met warm water lossen vuil en vet makkelijker op en veroorzaken insecten minder vegen.

Afwassen doe je ook met warm water

De simpelste manier om uit te leggen waarom het werkt. Warm water reinigt nu eenmaal beter. We hebben allemaal wel eens op een camping gestaan waar de afwas alleen met koud water gedaan kon worden. Zelfs wanneer je zeep in het water gebruikt merk je direct dat het gewoon minder makkelijk schoon wordt. Logisch want vet en etensresten lossen nu eenmaal makkelijker op als het water warm is.

Dat is het principe van de Heat Shot, op de voorruit pik je allerlei verontreiniging op maar onderweg zeker ook nogal wat vettige aanslag. Samen met straatvuil veroorzaakt dat de uiteindelijk smerige voorruit die je er dan met wat meer tijd en zorg bij een pompstation weer af moet boenen.

Dit apparaat zorgt ervoor dat je veel minder last hebt van vastgebakken vuil en verwijderd zo goed als alle hinderlijke strepen. Zo ben je langer veilig op weg.

De Heat Shot kost afhankelijk van het formaat van je voorruit, vanaf €349,-
Wil je meer weten over de Heat Shot kijk dan op hun website.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *