Summit

Ga Summit kijken bij Buscamper Nederland

De Pössl Summit 600 Plus mag zich KCK/ANWB Kamperen camper van het jaar 2018 noemen. Daar kunnen we ons helemaal in vinden. Heb je hem nog niet gezien? Bezoek dan de campershow bij Buscamper Nederland.

Summit 600

De jury sprak over een, in vergelijking met andere buscampers, zeer compleet interieur. Wij waren, toen we hem voor het eerst zagen, ook onder de indruk. Opvallen doet ook de praktische draaibare wand in de badkamer, of het kledingrek dat uit de bank omhoog komt. Hij is in ieder geval weer eens anders dan alle anderen. De 2 liter Ad Blue van de Citroën Jumper komt met 163 pk niks te kort. En je kunt er alle milieuzones mee doorkruisen.

Campershow

Heb je hem nog niet of niet goed genoeg kunnen bekijken? Kom dan naar de Campershow van Buscamper Nederland. Op 20/21 en 27/28 oktober staat onder andere de Summit daar in de schijnwerpers. Daarnaast hebben ze een grote voorraad van nieuwe en gebruikte buscampers staan. Ook de verhuurvloot komt in de verkoop. Stuk voor stuk uitgerust met de nodige extra’s en vakantieklaar. Je kunt er nog een mooie herfstvakantie aan over houden met de vrijheid die buscamper heet.

Buscamper Nederland
Pascalweg 24
4104 BG Culemborg

www.buscamper.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *