Flex 636 van Clever is superflexibel

Clever Vans, want het is slim als je niet teveel wilt betalen voor je buscamper. De naam van dit onder Pössl vallend budgetmerk is goed gekozen. Het nieuwste model is de Flex 636. En flexibel is hij zeker. Maar liefst vijf verschillende indelingen om uit te kiezen. De Flex B tot en met E is er dus altijd in een uitvoering die prima bij je wensen past.

Flex 636: zoek de best passende slaapkamer uit

 

Je kunt met de Flex om precies te zijn vijf verschillende slaapkamervarianten realiseren. Je kiest gewoon de variant die bij jouw situatie past. Ben je met zijn tweetjes? Dan heeft het basismodel 636 Flex achterin twee enkele bedden in lengterichting. Lange mensen zullen zich overigens meteen thuisvoelen in de 636. Met een stahoogte van 2.10 meter en een bedlengte tot 2.08 meter past het altijd. Als B heeft hij een ruim tweepersoonsbed achterin en kost hij 500 euro meer. Dat bed is zo breed dat slapen met drie ook geen probleem is. Vier slaapplaatsen nodig? Dan is er keus uit drie varianten. De Flex C, € 1000,- duurder dan de basisversie,  heeft een tweepersoons stapelbed. De Flex D heeft vier éénpersons stapelbedden en is € 1500,- duurder dan de basis 636. En dan is er nog de Flex E. Twee enkele bedden met daarboven een tweepersoons elektrisch hefbed. Grote voordeel hiervan is dat met het bed omhoog bijvoorbeeld de fietsen er nog prima inpassen. Door op de knop te drukken zakt het bed tot op de hoogte van de aan de wand vastzittende rand. Deze zorgt ervoor dat het bed na het omlaag laten een ruimere bedmaat heeft. Van wand tot wand, want bovenkastjes ontbreken achterin. Die heeft de Flex 636 dan weer wel, waarmee deze versie meer bergruimte heeft voor kleren etc. De Flex E kost € 2000,- meer dan de basisversie.

Flex 636 stapelbedden

Jumper of Ducato

Welke uitvoering je ook kiest, voorin zijn ze allemaal hetzelfde. Twee draaibare cabinestoelen en een dinettebank, die voor deze prijsklasse verrassend goed zit, rond een tafeltje. Optioneel kan er in plaats van een bankje ook gekozen worden voor twee stoelen naast elkaar compleet met Iso-fix kinderzithouder. De buitenste stoel kan voor meer zitcomfort daarbij ook nog naar buiten geschoven worden. Ook een vijfde stoel met gordel is mogelijk aan de kant van de schuifdeur, vóór het keukenblokje. Daarmee heb je de beschikking over vijf goedgekeurde zitplaatsen met gordel. Tegen de rugleuning van de bank de sanitaire ruimte met douche, er tegenover het keukenblok met een smalle hooggeplaatste koelkast met een inhoud van 90 liter. Als basis gebruikt Clever de Citroën Jumper in maxi-uitvoering met extra laadgewicht en 130 pk onder de kap. Voor een meerprijs van 1500 euro kun je ook voor de Fiat Ducato als basis kiezen. De Flex is er in Duitsland vanaf € 39.000,-

Flex 636 vijfde zitplaats

www.clever-mobile.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *