Fjord

Fjord buscamperluifel en private room

Een luifel voor aan de buscamper is fijn. Zeker als die uit te breiden is met zijwanden en je er desgewenst een private room van kunt maken. Zo heb je altijd je eigen voortent bij je. Eenvoudig in de rail schuiven of vastmaken met een dakstang. De Fjord.

Fjord is simpel uit te breiden

Bij de luifel krijg je standaard een dakstang met en klemmen en drie luifeltentstokken geleverd. Hij is 240 centimeter diep en verkrijgbaar in de maten 260 en 300 centimeter breed. Hij is gemaakt van All Weather Tex 2.0 (100% Polyester) UPF 50+. Wil je wat meer bescherming tegen de elementen dan kun je kiezen voor een optionele zijwand. In die zijwand een groot afsluitbaar raam. Bevestiging aan de luifel met klittenband. De afmeting is 240 bij 180 centimeter.

Er is ook een Fjord PR, oftewel Private Room, voor bij de luifel. Een complete wandenset bestaande uit: 2 zij- en 1 voorpaneel. Je maakt er zo een volledig gesloten luifeltent van. Hij is er zowel voor de 260 als de 300 centimeter brede uitvoering. Bevestiging middels klittenband en de meegeleverde dakstangen. Grote ramen in de zijwanden en in de voorkant behalve een groot raam ook een deur. De Private Room weegt 5,3 kilo. Het frame bestaat uit verstelbare stalen stokken. Inclusief dakstang met bevestigingsklemmen, dakstokkenset, haringen, afspanladders en opbergtas.

De luifel is er vanaf € 130,-. Een losse zijwand kost € 90,- en de complete Private Room € 240,-.

www.eurotrail.info


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *