Fixplus

Fixplus als je iets moet vastbinden

Even wat vastbinden onderweg. We moeten het allemaal wel eens. Fixplus, een licht en supersterk bandje dat meer dan 100 kilo kan dragen is dan de oplossing.

Fixplus bindt zeker

We willen nu eenmaal niet dat de boel gaat schuiven in de caravan of camper. De stoelen, of in de bergruimte van de camper de waterslang of gieter. Alles dat los zit rammelt, dat is een zekerheid.

Op de Outdoormesse in Friedrichshafen kwamen we Fixplus tegen. Een licht en sterk bandje dat je met een gesp fixeert. Makkelijk los en weer vast te maken. Wij waren direct onder de indruk. We hebben wel eens eerder dit soort oplossingen gezien. Tyraps met een clipje en zo. In gebruik toch een stuk minder handig dan ze op een beurs wel leken.

De Fixplus bestaat nog niet zo lang en heeft als voordeel dat hij van een siliconen-achtig materiaal is gemaakt dat langdurig zijn kracht behoudt. Zich niet laat beinvloeden door UV-straling en als je het ergens omheen bindt glijdt het niet opzij.

De Fixplus komt in twee formaten, 35 en 46 centimeter lang en je kunt 7 kleuren uitkiezen. Hij kost respectievelijk €5,04 en €5,88.
Je kunt het bandje onder andere kopen op de website van de fabrikant.

fixplus orange


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *