Saint

Fiat en VW als Saint & Sinner

Knaus-Tabbert laat een buscamper-studie zien van de nieuwe Crafter. De Saint & Sinner in opvallend rood-wit. Het interieur in zwart-rood. Wel al te koop als Boxlife op Ducato.

Crafter als Saint & Sinner studie

Nog voordat VW zelf zijn Crafter in de showroom heeft staan, heeft Knaus-Tabbert de camperversie voor mekaar. En een hele bijzondere nog wel. Tweekleurig, wat we zowel actueel (de California), als uit vroegere tijden (de T1) kennen van VW. Het heet een studie te zijn, maar voor ons hoeft er niks meer aan veranderd te worden. Wat een beauty. Krap zes meter lang, met een bed van 1.44 meter breed dwars achterin. Raumbad en ruime keuken, twee pitten, 90 liter koelkast. Keukenblok en bekleding in rood en zwart. Bergruimte in de kasten onder het omhoogklapbare bed. De gebruikte basis is de Crafter 35 met een diesel van 140 pk die de voorwielen aandrijft. Of hij in deze vorm ook te koop komt is nog even afwachten, maar Knaus zal de Crafter als buscamper snel in meerdere uitvoeringen in zijn leveringsprogramma opnemen.

Boxlife Saint & Sinner

Ducato Boxlife Saint & Sinner

Voor wie niet kan wachten is er nu al de Boxlife Saint & Sinner met als basis de Fiat Ducato. De 600 MQ en 630 ME komen met rood-witte buitenkant en een rood met zwart interieur met leren bekleding. Als optie kunnen beide uitvoeringen achterin voorzien worden van een hefbed. Wil je met meerdere personen op pad dan kan ook voorin een hefbed aangebracht worden. De 630 heeft standaard twee opklapbare enkele bedden achterin. De 600 MQ heeft standaard een tweepersoonsbed dwars achterin.
Saint & Sinner interieur

www.knaus.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *