Pegasus III

DWT Pegasus III is lang

De gedachte achter de nieuwe Pegasus III bustent van DWT: soms past het beter in de lengte. Als de beschikbare ruimte in de breedte wat krap is, dan is deze tent daar de perfecte oplossing voor. Een vierpersoonstent voor aan je bus in de lengterichting.

Pegasus III is vierpersoons en vrijstaand

Hij gebruikt de lengte van de bus optimaal. De oppervlakte in de tent is 5 bij 3 meter, je krijgt er een flink stuk woonoppervlak bij. Optioneel zijn er ook slaaptenten te krijgen die je eenvoudig in de Pegasus III kunt hangen. De rechterkant van de voorkant en de rechter zijwand kunnen met behulp van enkele extra tentstokken als luifel worden gebruikt. Als alle bustenten van DWT is ook deze vrijstaand. Hij kan dus blijven staan als je met je bus de omgeving gaat verkennen of boodschappen gaat doen. Er zijn vier verschillende systemen, afhankelijk van je bus, om de tent aan de bus vast te maken.

DWT-Pegasus-III-300x200

De DWT Pegasus III is geschikt voor bussen met een goothoogte van tussen de 180 en 220 centimeter. Hi kost € 600,-. Hij is compleet met tas voor het frame en een draagtas.

www.dwt-zelte.de/nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *