Drie Kampeer beurzen in februari

Evenementenhal organiseert in februari 2017 drie grote kampeerbeurzen. Kampeer Totaal in Venray, Kampeer & Vrije Tijd in Hardenberg en Camper & Kampeer in Gorinchem. Voor laatstgenoemde wordt het de eerste editie onder deze nieuwe naam. Alle beurzen richten zich op zowel startende als ervaren kampeerders.

Kampeer Totaal Venray

De aftrap van het kampeerbeursseizoen van Evenementenhal vindt plaats in Venray. En wel op 3, 4 en 5 februari 2017. Voor de komende editie wil de beursorganisatie midden op de beursvloer een camping inrichten met producten van exposanten. Denk aan (familie)tenten en kleinere bijzettentjes voor kinderen. Maar uiteraard ook kampeeruitrusting. Meubilair, kookstellen en de juiste slaapbenodigdheden. Dit om bezoekers mee te nemen in de belevingswereld van het échte kamperen.

Kampeer

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

Op 17, 18 en 19 februari 2017 staat Evenementenhal Hardenberg in het teken van Kampeer & Vrije Tijd. Er is van alles te vinden over kamperen. Ook de fiets- en wandelbranche zijn toegevoegd aan de beursvloer. Bezoekers spotten de mooiste kampeermiddelen. Ze ontdekken de handigste kampeeraccessoires en kunnen een proefrit maken op de fietsbaan. Er zijn ook verschillende campinghouders aanwezig uit binnen- en buitenland. Ze informeren de bezoekers over de mooiste kampeer, wandel- en fietsgebieden. Uiteraard is er een groot aanbod van campers aanwezig op de beurs.

Camper & Kampeer Gorinchem

De eerste editie van Camper & Kampeer onder deze nieuwe naam vindt plaats op 24, 25 en 26 februari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs informeert bezoekers over de brede collectie (nieuwe) campers, caravans, vouwwagens en tenten. Dit wordt aangevuld met een divers aanbod campings uit binnen- en buitenland. Ook zijn er campingbouwers en outdoor artikelen. De bijbehorende accessoires zijn te zien en worden in veel gevallen gedemonstreerd.

Meer informatie over de kampeerbeurzen van Evenementenhal: www.kampeerbeursagenda.nl.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *