Derde Marco Polo heet Horizon

Een derde model van de Marco Polo, de Horizon. Zeven zitplaatsen, vijf slaapplaatsen, per direct te bestellen voor een prijs af fabriek van € 52.051,-.

Marco Polo Horizon ook als 4wd

Standaard heeft de Marco Polo Horizon vijf zitplaatsen, twee draaibare stoelen voor en een driezitsbank achter. Daar is ook een bed van te maken. Je kunt ook kiezen voor vier comfortabele stoelen. Zeven zitplaatsen heeft het model dat achter de driezitsbank nog twee extra zitplaatsen aan boord heeft. In het slaaphefdak is een bed te maken met een bedmaat van 2.05 bij 1.13 meter. Afhankelijk van de gekozen indeling maak je beneden van de bank een bed van 1.93 bij 1.35 meter. Onder de bank twee laden. Heb je meer ruimte nodig dan kunnen de achterste twee zitplaatsen er ook weer uit.

Marco Polo Horizon interieur

De Marco Polo Horizon is er als diesel met motoren van 100kW, oftewel 136 pk, 120 kW, oftewel 163 pk en 140 kW, oftewel 190 pk. Standaard heeft hij achterwielaandrijving, maar je kunt ook kiezen voor een versie met vierwielaandrijving. Alle uitvoeringen hebben de automatische 7 traps versnellingsbak 7G-Tronic Plus. Primeur op de komende CMT in Stuttgart.

www.mercedes-benz.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *