De sterke fietsendragers van Memo

De Travel-Star is niew. De Van-Star interessant. We zetten de sterke en handige fietsendragers van Memo gewoon eens op een rij.

De Travel-Star van Memo

De aluminium Travel-Star, je stelt de breedte van het chassis traploos in, waardoor montage heel eenvoudig is. De lichtlijst kan kantelen, waarmee ook het opklappen heel gemakkelijk gaat. Hij kan 75 kilo dragen, oftewel twee e-bikes. Optioneel kunnen er ook drie gewone fietsen op gezet worden. Hij is 70 centimeter diep, in opgeklapte stand nog 30 centimeter. Hij is vanaf deze maand leverbaar vanaf € 1195,-. Deze prijs is inclusief btw, maar exclusief montage.

Travel-Star

De Revo- Star

Ook de Revo-Star, een afgeleide van de M-Star, zet je vast aan het chassis. Hij is speciaal gemaakt voor Adria campers en kan geleverd worden inclusief Adria versterkingsset voor de Coral en Matrix (vanaf 2006). Hij weegt zelf niet meer dan 25 kilo en heeft een draagvermogen van 75 kilo. Hij is opklapbaar en er kunnen twee (elektrische) fietsen op gezet worden. Hij is eveneens 70 of 30 centimeter diep, bij een breedte van 1.75 meter. De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet bij de prijs inbegrepen, wel de ledverlichting, Adria versterkingsset en de btw. Hij is er vanaf € 950,-.

Revo-Star

De Sky-Star

Kantelbaar, voor aan het chassis met kantel- en chassisdelen gemaakt van staal. De rest van de drager is van aluminum. Je zet hem door de verstelbare hoogte boven de achterlichten en kentekenplaat. Een eigen lichtlijst is in principe dus niet nodig. Hij is er vanaf deze maand in twee modellen, voor 2 e-bikes of voor 4 fietsen, vanaf € 650,-.

 

De Van-Star

Zie de afbeelding boven het artikel. Hij past op een T5 en T6, is naar rechts wegdraaiend en zit vast aan het chassis. E-bikes staan zo op kniehoogte, je hoeft ze niet hoog te tillen. Achterdeuren of -klep blijven bruikbaar. Hij is opklapbaar en eenvoudig te verwijderen. De Van-Star wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige ‘Jaeger’ stekker. Montage in combinatie met een afneembare trekhaak is mogelijk. Hij kan 60 kilo dragen, is 70 of 30 centimeter diep en 1.85 meter breed. Een bijpassende fietshoes is verkrijgbaar. Hij is er vanaf € 1350,- inclusief btw exclusief montage.

www.memo-europe.nl

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *