Ducato dashboard

Dashboard Ducato probleem?

De Engelse website www.outandaboutlive.co.uk maakt melding van problemen met het Fiat Ducato dashboard. Het zou hierbij gaan om een slechte verlichting waarbij het aflezen overdag en bij een bepaalde lichtinval niet mogelijk blijkt. De zaak kwam in Engeland aan het rollen nadat lezers van het blad MMM (Motorcaravan Motorhome Monthly), het grootste en meest gelezen magazine in Engeland op dit gebied, hierover schreven en het blad vervolgens contact opnam met Fiat.

Dashboard probleem gratis opgelost

De Ducato is het meest gebruikte basisvoertuig in de camperwereld, ook in Engeland. Verreweg de meeste campers staan op een Ducato-onderstel. De kans dat ook campereigenaren met dit probleem te maken krijgen is dus groot. Tot nu toe zijn we dit verhaal of vergelijkbare klachten in ons land nog niet tegengekomen. MMM magazine nam na de eerste brieven van lezers contact op met Fiat. Ze kregen in eerst instantie de reactie, aldus genoemde website, dat er volgens hun geen problemen waren en dat er ook geen oplossing geboden kon worden. Toen het aantal klachten en briefschrijvers echter bleef groeien nam het blad opnieuw contact op met Fiat. Het Italiaanse merk liet toen weten dat er inderdaad bij een bepaalde serie dashboards sprake kon zijn van een probleem met de verlichting. Dit zou voor eigenaren gratis opgelost worden middels een aanpassing van de verlichting. In het februarinummer van MMM is de volledige reactie van Fiat te lezen en ook om welke dashboards het gaat. Via de link kun je je eventueel abonneren op het Engelse blad.

Ducato dashboard

Op dit moment is het niet duidelijk of deze problemen ook buiten Engeland spelen. Mocht er meer te melden zijn zullen we dat natuurlijk doen. Heb je een Fiat Ducato en herken je de beschreven klachten? Is het aflezen va het dashboard bij daglicht soms moeilijk? Of heb je daar nog nooit iets van gemerkt, zoals wij bij onze eigen Campingtrend Ducato? Laat het weten en reageer.

Dashboard Ducato


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *