Custom-Bus laat je kiezen

Bij Custom-Bus, op een steenworp van Hannover, bouwen ze buscampers die ze ook als rijdend kantoor kunnen leveren. Basis is de VW T6. Voor 2017 een nieuw model en daarbij zijn verschillende nieuwtjes te melden, waaronder een heel warm interieur met veel hout.

Custom-Bus: veel keus

Nieuw is dat alle T6 modellen met hefdak en korte wielbasis nu voorzien zijn van het zogenaamde comfort-bed in het hefdak. Volledig geventileerd en voorzien van een koudschuim-matras die op verende elementen ligt. Standaard wordt ook een paneel waarop je kunt aflezen hoe vol je start- en huishoudaccu nog zijn. Aan de achterkant werd de inbouw iets vierkanter. Daar zijn nu de waterleidingen van de ingebouwde douche en de gasleidingen onzichtbaar weggewerkt. Nieuw is ook de tafel uit twee delen met magneet. Gebruik je hem niet dan is hij ook niet te zien. De voorkant van het keukenblok is vlak, geen handgrepen op de nieuw ingedeelde kastjes. Dat doet rustig aan, minimalistisch heet het in de brochure. Ze zijn voorzien van kleine slotjes. De werking van de 65 liter koelkast werd verbeterd.

Custom-Bus

Speciale Moormanns met veel hout

De modellen Multi en Camper met breed bed werden voorzien van optionele uitneembare kledingtassen. Thuis vullen en in de bus hangen en klaar. Onderweg kun je ze als koffer gebruiken. Nieuw ontwikkeld werd ook de tent voor aan de achterklep. De extra ruimte is af te scheiden. En voor de muziekliefhebbers is er een speciaal op het interieur van de Custom-Bus aangepaste geluidsinstallatie.

Bij Custom-Bus kun je o.a. kiezen tussen de modellen Camper (vanaf € 38.400,-) en Multi (vanaf € 35.800,-). Genoemde prijzen zijn af fabriek en dus exclusief bpm. Je hebt dan de bus met standaard inbouw. Daar bovenop zijn er heel wat extra’s te kiezen. Van getinte ramen tot elektrische schuifdeur, de lijst is lang. Speciaal is de Moormanns met het vele hout in het interieur. Daarnaast is er een Office, te gebruiken als rijdend kantoor. De buscampers van dit merk zijn er met hefdak of met vast verhoogd dak.

www.custom-bus.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *