Vantourer

Cross Edition van en hefdak op VANTourer

De Cross Edition is een gelimiterd actiemodel van de buscamper VANTourer. Ook nieuw is de uitvoering met hefdak voor vier. Vier slaapplaatsen, ook te plaatsen op bestaande bussen. Indien gewenst nu alle modellen ook met Raumbad.

Cross Edition actiemodel met voordeel

Cross EditionDe Cross Edition heeft de Peugeot als basis. Standaard krijg je de 2.2 liter diesel met 110 pk en een maximaal totaalgewicht van 3300 kilo. Wil je 150 pk en 3500 kilo kost dat € 3500 meer. . Naast heel veel extra’s en een bijzonder kleurtje, met de naam steengrijs, is hij ook nog eens voordelig. De koper van deze bijzondere uitvoering kan € 4.211,- in zijn zak houden. Je krijgt er onder andere 16 inch licht metalen velgen, LED dagrijverlichting, een sensor voor de bandendruk, een 120 liter dieseltank, een hordeur en meer voor. In totaal zit er voor bijna 13.000 euro aan extra’s op de bus. Prijs in Duitsland € 47.490,-. Zolang de voorraad strekt.

VanTourer hefdakNieuw is ook de VANTourer met hefdak. In dat hefdak twee extra slaapplaatsen, waarmee het totaal uitkomt op vier. Reuze handig als de kinderen nog mee gaan, de kleinkinderen op bezoek komen of je een goede band hebt met je buren. Helemaal leuk: deze optie kan ook geplaatst worden op de al rondrijdende buscampers van dit merk. Je hoeft dus niet te denken “had ik dit maar eerder geweten”. Het hefdak is vooral voor kinderen, die zo hun eigen “tentje” hebben boven het hoofd van hun ouders, een ideale slaapplek.

 

VanTourer RaumbadOptioneel is er op alle modellen nu ook een zogenaamd Raumbad te krijgen. Tussen het slaap- en woongedeelte heb je dan een ruime douche met toilet. Om hem lekker ruim te maken trekt een schuifdeur ook een stuk van het gangpad bij de doucheruimte. Kwestie van de deur open schuiven en douchen maar.

www.vantourer.de

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *