apeldoorn

CP Zandvoort mag blijven

Of je broodjes en koffie meeneemt mag je zelf weten, maar de camperplaatsen aan de boulevard in Zandvoort mogen in ieder geval vooralsnog blijven. Wel schuiven ze op tot tegenover de camping.

Tegenover camping De Branding

Zandvoort lost daarmee een belofte in. Want ter gelegenheid van de NKC Camper Experience van vorig jaar beloofde de wethouder permanente camperplaatsen in de badplaats. De plaatsen aan de boulevard zijn een proef. Die is wat betreft de belangstelling in ieder geval geslaagd. Daarom wil de gemeente de proef verlengen. Wel worden de plaatsen verplaatst. Dit in overleg met de omwonenden en de ondernemers. Ook is niet langer de gemeente uitbater van de camperplaatsen. Dat is nu camping De Branding. Sta je op de nieuwe camperplaats dan sta je recht tegenover deze camping. Je mag van de voorzieningen op de camping gebruik maken. Wel even melden bij de receptie.

Zandvoort toont zich dus gastvrij richting camperaars. De camperplaats heeft 14 plekken en is op campercontact.com te vinden onder sitecode 57211.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *