CP Maastricht: Korting Preuvenemint

40% korting bij Camperplaats Maastricht voor bezoekers Preuvenemint 2015

Voor camperaars die het Preuvenemint tussen donderdag 27 augustus en zondag 30 augustus willen bezoeken heeft Camperplaats Maastricht een unieke aanbieding: u krijgt maar liefst 40% korting op uw verblijf op camperplaats Maastricht. Deze korting wordt u verstrekt in de vorm van zogenaamde “preuvenelappen”. Een preuvenelap is het enige betaalmiddel op het Preuvenemint.

’t Preuvenemint is het grootste eetfestijn van Nederland, dat al sinds 33 jaar ieder jaar in de laatste week van augustus wordt georganiseerd op het Vrijthof in Maastricht. De naam Preuvenemint is een samenvoeging van de Maastrichtse woorden preuve (proeven) en evenemint (evenement).

Ongeveer dertig restaurants, cateraars en derden bieden tijdens ’t Preuvenemint de mogelijkheid tot preuven van verschillende soorten producten. Het gaat hierbij dan om alledaagse producten als saté en stokbroodjes, tot een prachtig aanbod van exclusieve gerechten zoals bijvoorbeeld tarbot, kreeft en exotische lekkernijen. Ook worden er mooie wijnen en een uitstekend verzorgd glas bier geschonken.

Hoe werkt de aanbieding?

Stuur een mail naar info@camperplaatsnederland.nl. Vermeld uw naam, kenteken van uw camper en de dag of dagen dat u wilt aankomen en verblijven op Camperplaats Maastricht. Meld u snel aan, want VOL=VOL.

Indien u zich tussen 16.00 – 19.00 op locatie meldt bij de beheerder van Camperplaats Maastricht, dan ontvangt u uw “preuvenelappen”.

Camperplaats Maastricht is prachtig gelegen aan de oevers van de Maas. Het Vrijthof ligt op slecht 10 fietsminuten afstand (3 ½ km). Camperplaats Maastricht heeft 100 plaatsen. Bij de ingang van Camperplaats Maastricht staat een betaalautomaat waar u uw verblijf kunt betalen en een kaartje met uw uitrijcode voor de slagboom ontvangt.

Locatie Camperplaats Maastricht: Bosscherweg 35, 6219 ND Maastricht.

Camperplaats Maastricht


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *