Columbus Mountain bustent

Aan de buscamper heb je een lekkere ruime auto van binnen en een fijne compacte camper van buiten. Met een bustent maak je je leefruimte groter. Bijvoorbeeld met de Columbus Mountain van Movera.

Columbus Mountain biedt acht vierkante meter ruimte

Zeker als er kinderen meegaan kan de ruimte binnen nog wel eens krap worden. Een bustent is dan de ideale oplossing om je leeftruimte te vergroten. Je kunt er eventueel ook een slaapcabine in hangen. En de schuifdeur kan openblijven, wat weer goed is voor de ventilatie. Bijkomend voordeel is dat de tent kan blijven staan als je met de bus op pad gaat. Hoeven ook de stoelen en tafel niet elke keer opgeruimd te worden. De Mountain van Movera is een tunneltent van 3,40 bij 2,40 meter groot. De woonruimte is een goede 8 vierkante meter en heeft een prettige stahoogte van 2,10 meter.

De Columbus Mountain heeft grote ramen, de ramen in de zijwanden zijn doorzichtig en voorzien van insectengaas. De ramen kunnen desgewenst ook dicht. De tent is simpel vast te maken aan de bus d.m.v. een pees. De tent is gemaakt van polyester met een PU laag. Hij is geschikt voor bussen met een goothoogte van tussen de 170 en 220 centimeter. Hij weegt 12,3 kilo en is ingepakt 72 bij 21 bij 21 centimeter groot. De prijs is € 240,-.

Meer informatie op: www.movera.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *