Club Joker City

Bij het nieuws  dat de Westfalia Club Joker opnieuw in productie zou gaan werd terecht gesproken over de terugkeer van een legende. De Club Joker City, zoals hij voluit gaat heten zal op de CMT in Stuttgart voor het eerst in het echt te zien zijn.

City goed ontvangen

Westfalia is blij aan te kunnen kondigen, dat ze de nieuwe Club Joker City op de komende vakantiebeurs CMT aan het grote publiek kunnen voorstellen. De nieuwste telg van de Westfalia familie zal op de beurs in Stuttgart zijn première beleven. Hij is voor het eerst als productiemodel in thuisland Duitsland te zien. De ontvangst van het nieuwe model was in één woord prima, aldus Westfalia. Dat bleek al uit de vele positieve  reacties op de beurzen in Le Bourget en Birmingham, maar bijvoorbeeld ook uit de enorme vraag naar brochures over de nieuwkomer. Die gaan, zo laat Westfalia weten, vanaf begin januari de deur uit bij het bedrijf. Dat hij voluit Club Joker City gaat heten heeft natuurlijk alles te maken met zijn compacte afmetingen. De camper is daarmee bij uitstek geschikt om ook in de stad te gebruiken en zal zich daar als een vis in het water voelen.

ClubJokerCity_CT1_InternPers

Meer weten over de nieuwe Club Joker City? Lees ons eerdere artikel, ga naar onderstaande site, of gewoon gaan kijken in Stuttgart natuurlijk. Westfalia kunt u vinden in Halle 5, stand B32. De CMT Stuttgart wordt gehouden van 17 tot en met 25 januari. Meer weten over de beurs? Ga daarvoor naar www.messe-stuttgart.de

www.westfalia-mobil.net


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *