Carbest handige powerbank

Je kent het wel. Net die nacht dat je eruit moet is de batterij van de zaklamp leeg. Heb je de powerbank van Carbest achter de hand is het probleem meteen opgelost.

Carbest is oplader en lamp tegelijk

Niet alleen de zaklamp laat je in de steek op het moment dat je hem nodig hebt. Je smartphone kan daar ook wat van. Helaas vreten al die moderne dingen energie en zijn de accu’s op een gegeven moment gewoon leeg. En dat komt nooit gelegen. Dit probleem hoeft echter geen probleem te zijn. Zorg dat je de Carbest Solar Powerbank bij je hebt. In de kunststof behuizing zit een zonnepaneel, dat ervoor zorgt dat de 8000 mili-ampere powerbank vol energie zit. Genoeg energie om een gemiddelde smartphone de nodige keren op te laden. Er zijn twee uitgangen, eentje met 1 en eentje met 2 ampere

Aan de achterkant van de powerbank een lamp met 12 LEDs. Een 2,4 Watt breedstraler die bijvoorbeeld bij pech goed van pas kan komen. Is de powwerbank helemaal leeg kun je hem snel opladen via een usb-stekker. Hij weegt 235 gram en is 13,4 bij 7,66 bij 2,2 cenitimeter klein. Altijd handig mee te nemen dus. Te koop via Reimo of bij de speciaalzaak. Hij kost 25 euro.

www.reimo.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *