Orchestra

Campocito Orchestra op VW T6

Campocito liet een jaar geleden een T6 zien met een verschuifbare badkamer. Ook dit jaar hebben ze een nieuwtje. De Campocito Orchestra, een vierpersoons buscamper. Ook weer op de VW T6.

Duo heet nu Sonata

In 2016 gestart kwam het bedrijfje met de Duo Classico en de Duo Exclusivo. Een hotelkamer voor twee. Deze modellen kregen een update en heten in 2017 Sonata. De bijzondere verschuifbare badkamer bleef. Het gepatenteerde idee zorgt voor een flexibel te gebruiken interieur. Voor het nieuwe seizoen komt daar de Orchestra bij. Waar de Sonata twee zitplaatsen heeft, zijn dat er bij de Orchestra vier. Vier personen kunnen mee op reis. De bus kan hierdoor ook als familie-auto dienen. Twee slaapplaatsen achterin, twee slaapplaatsen in het slaaphefdak. De Orchestra is eveneens voorzien van een badkamer met toilet, wastafel en douche.

Veel ruimte in compacte Orchestra

Aan de achterkant trek je een la naar buiten van het formaat extra-extra-large. Veel bergruimte dus, je kratje bier past er zo in. Optioneel kun je nog een bagagebox achterop zetten. Daar zou dan de campinguitrusting zijn plek in kunnen vinden. Bijvoorbeeld het gasstel dat als buitenkeuken gebruikt kan worden. Na het koken weer netjes terug in de box en opgeruimd.

www.campocito.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *