apeldoorn

Camperplaatsen in o.a. Apeldoorn

In het centrum van Apeldoorn, aan de zee in Hoek van Holland en op een parkeerplaats in Huis ter Heide. Nieuwe camperplaatsen.

Apeldoorn

Aan de rand van het centrum, op het voormalige Centraal Beheer Achmea-terrein is een camperplaats geopend. Er kunnen 8 campers terecht. De camperplaats kon geopend worden nadat het bezwaar van de Recron ongegrond werd verklaard. Er zijn geen voorzieningen. Camperplaats Apeldoorn Centrum staat op Campercontact.com onder sitecode 55766.

Hoek van Holland

In Hoek van Holland, aan de Koningin Emmaboulevard kunnen vijf campers terecht op de nieuwe camperplaats. Een prachtig uitzicht op de Nieuwe Waterweg is de enige voorziening van deze voorlopig nog proeflocatie. Er is wel een nabijgelegen camping waar voorzieningen gebruikt mogen worden. Dat is camping Hoek van Holland. Camperplaats Hoek van Holland (foto NKC) staat op Campercontact.com onder sitecode 55941.

Camperplaats Hoek van Holland

Huis ter Heide

De nieuwe camperplaats De Sterrenberg in het Utrechtse Huis ter Heide is open. De camperplaats ligt op het terrein van Stichting Abrona, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Camperaars kunnen terecht op de parkeerplaats, waar 5 plaatsen hiervoor zijn gereserveerd. Het is gratis, geen voorzieningen, campinggedrag is niet toegestaan. Voorlopig is het nog een pilotproject. Parking De Sterrenberg staat op Campercontact.com onder sitecode 56605.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *