Wageningen

Camperplaats Wageningen

Zo dan, de gemeente Wageningen komt met stip binnen in de top 10 van gemeenten die laten zien hoe het ook kan op campergebied. Een maand geleden werd in de gemeenteraad afgesproken dat er een camperplaats zou komen in de haven. Amper een maand later, vandaag (woensdag 22 juli) om precies te zijn, gaan de drie plaatsen aan de Pabstendam open. Nog een paar laatste werkzaamheden vandaag en de campers zijn er van harte welkom. En dat is nog niet alles. De eerste drie camperaars die er komen overnachten ontvangen ook nog eens een dinerbon ter waarde van 100 euro.Wethouder Han ter Maat komt op donderdagochtend 23 juli (10.00 uur) bij deze gasten op de koffie om de bon te overhandigen. Is dat leuk of is dat leuk?

Centrum op vijf minuten

Wethouder Han ter Maat: Het is een leuk idee van de raad om op deze plek camperplekken aan te leggen. Het past goed bij het aantrekkelijk maken van de haven en het versterken van de relatie met de binnenstad en Wageningen. De camperplekken staan op een mooie, rustige plek aan de rand van de Uiterwaarden en met het centrum op vijf minuten loopafstand. Wageningen heeft heel wat te bieden aan de toeristen en als zij daar gebruik van maken dan kan dat ook de economie van onze binnenstad ten goede komen.”

Voor de eerste drie campers die hier overnachten op de woensdagnacht 22 juli ligt een Wagenings welkomstgeschenk klaar, een dinerbon van 100 euro per camper. Dit kan via een mailtje te sturen naar richard.veldman@wageningen.nl Op volgorde van binnenkomst worden de eerste drie plekken vergeven.

Bron: Gemeente Wageningen

GPS-coördinaten 51.961182, 5.658956

Geen voorzieningen.

Haven Wageningen


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *