Bustent Herzog Quick

De Quick bustent van Herzog heet natuurlijk niet voor niks zo. Het is een snel op te zetten ongecompliceerde bustent. Rits de voorkant er niet in en je hebt een luifel.

Quick, snelle tent of luifel

De Quick is snel aan de bus vast te maken en op te zetten. Het vastmaken kan op drie manieren. Heb je een tentrail aan de bus dan kun je er een strip inschuiven en rits je de tent daar eenvoudig aan vast. Anders schuif je een stang in de tent en leg je deze in de dakgoot. Met twee of drie klemmen zet je de stang vervolgens vast. Heb je geen tentrail én geen dakgoot aan de bus, ook geen probleem. Dan gebruik je de zuignappen. Die zet je vast op het dak en deze houden de stang vast die in het doek geschoven is. Dan heb je geen dakgoot nodig dus. De tent is gemaakt van Polyester met PU-coating. De naden zijn afgetapte. De aluminium stokken zijn 16/19 mm. De tent past aan bussen met een hoogte van de regengoot van 170 tot 210 centimeter. Hij weegt 8,4 kilogram.

Quick van Herzog

De tent heeft een voorwand met oprolbare ingang, een groot muskietengaasraam en een afsluitbare buitenklep voor dat raam. Ook in de zijwanden zitten ramen, ook deze zijn voorzien van een afsluitklep. De tent kan ook prima dienen als luifel, je ritst de voorkant er uit. Wil je een diepere luifel, dan kun je er ook nog voor kiezen om de voorkant als zonneluifel uit te zetten. Daarvoor moet je dan wel een extra stokkenset bij de tent kopen. De afmeting van de tent is 320 breed en 250 diep. Hij kost 235 euro.

Herzog Quick luifel

www.herzog-voortenten.com

Quick Herzog


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *