Buscamperplein

Buscamperplein hal 12

De buscamper doet het goed. Hij is populair. Alle faciliteiten aan boord en lekker compact. Lekker wendbaar. Elk weekend erop uit. Steeds meer mensen ontdekken de perfecte vakantie met de buscamper. Daarom ook dit jaar weer een Buscamperplein op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 7 tot en met 11 oktober, het was vorig jaar namelijk een groot succes. En elke dag hoor je in het theater hoe leuk het is om met een buscamper op pad te zijn. Komt dat zien!

Buscamperplein: Kijken en vergelijken

Ook dit jaar staan ze weer allemaal bij elkaar en dat is handig. Er komen er namelijk steeds meer. Zo is helemaal nieuw dit jaar het merk Roadcar te zien, made by Pössl. Want ze lijken van buiten  misschien op elkaar, van binnen zijn ze toch echt allemaal anders. Ieder merk heeft zijn eigen plussen en bijzondere extra’s. Er is dus wat te kiezen voor de koper. De merken Adria, Globecar, Knaus, Pössl, Sun Living, Volkswagen, Weinsberg en Westfalia zijn daarom weer present op het Buscamperplein om je bij dat kiezen een beetje te helpen. Merken en indelingen vergelijken, van de ene in de andere stappen om te proeven wat het verschil is.

Carabus Weinsberg

Behalve kijken en vergelijken is er meer te doen. Zo is er bijvoorbeeld het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Elke dag om 11:30 in Hal 12 gaat het prijzenfestival van start op het BuscamperPlein en kun je meedingen naar mooie prijzen. Daarnaast kun je een proefritje maken in een buscamper, bijvoorbeeld in een Knaus of een Adria. Inschrijven kan op de site van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Adria en Sun Living

Sun Living Flexo SLXAdria laat naast haar eigen buscampers ook de buscampers van dochtermerk Sun Living zien. Ze worden geproduceerd bij en door Adria Mobil, in Novo Mesto Slovenië. Op dit moment wordt het merk in Nederland vertegenwoordigd door 3 geselecteerde dealerbedrijven die naast verkopen, ook verhuren. Op het Buscamperplein worden de Sun Living Flexo SLX en Flexo SP getoond. Beiden op basis van de Fiat Ducato. Model SP is een bus van 6 m. lang, en heeft een dwars geplaatst tweepersoonsbed achterin dat opklapbaar is om bijvoorbeeld de fietsen mee te nemen. Dit model is verkrijgbaar vanaf € 47.630,00 incl. BPM. Model SLX heeft 2 enkele bedden achterin geplaatst en is 6,40 m. lang. Ook in dit model kun je achterin je bagage of je fietsen meenemen. De langere SLX is verkrijgbaar vanaf €50.459,00 incl. BPM.

Adria toont natuurlijk ook de eigen Twin modellen. Met model SLX, de NKC Buscamper van het Jaar 2015, kan je proefrijden. Vooraf aanmelden op de KCJ site. Ter ere van het 50-jarig jubileum heeft Adria de Silver Collection modellen geïntroduceerd: feestelijke modellen uitsluitend beschikbaar in 2015. Model Twin 600 SPT schittert op het Buscamperplein. Standaard is dit model voorzien van leuke gadgets zoals 16”aluminium velgen, elektrische vloerverwarming, een hordeur bij de schuifdeur, luxe bekleding, modern Titan meubeldecor met hoogglans witte kastkleppen, zilver metallic gekleurd exterieur, Fiat Ducato 2,3 130 pk motor en nog heel veel meer. Voor de feestelijke prijs van € 59.900,00.

Naast de populaire 6 m. en 6,40 m. modellen toont Adria ook de kleinste telg in het aanbod, de Twin 500 S. Een veelzijdige buscamper met naast de 2 cabinestoelen voorin, nog 2 losse passagiersstoelen bij de salontafel. Een echte reisauto waar je ook in kunt slapen, koken, je opfrissen; een verrassend veelzijdig model op slechts 5 m. lengte.

Twin 500 S

Buscamper Nederland presenteert de RoadCar

Drie nieuwe modellen van de Roadcar laat Buscamper Nederland zien. De verwachtingen voor de nieuwe Roadcar zijn hooggespannen. Met een prijs vanaf € 41.840,- is het een echte Duitse Prijsbreker. Er komen direct 3 modellen op de markt. De R 540 begint met 5.40 meter in de compactklasse, door zijn korte wielbasis zal de bestuurder het “autogevoel” ervaren. Zijn wendbaarheid is daarmee verbluffend. Deze camper biedt achterin een 2 persoons dwars geplaatst bed, een keukenblok met 3 pits gasfornuis, afgesloten badruimte en een halfdinnette die door de draaibare voorstoelen een ruime zithoek creëert. Bij de R 600, de 6-meter lange versie, is tevens een grote kledingkast ondergebracht en bovendien nog een ruimer keukenblok alsmede ruimere zitgroep geeft. De grootste versie de R640 kent een lengte van 6.40 meter en geeft een echte sensatie; 2 extra grote lengte bedden die ook tot kingsize bed is te transformeren. Kortom: met de Roadcar wordt de kampeerder getrakteerd op een zeer rijk uitgeruste en kwalitatief hoogwaardige camper.

Roadcar R 540

www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *