Buscamper van het jaar in België komt uit Polen

In België kiezen meteen twee buscampers van het jaar. Onder de 45.000 euro werd dat de Adria Twin 600 SPB. Boven de 45.000 euro won de Voyager XS van het Poolse Globe-Traveller. Die laatste is een bijzondere verschijning.

Voyager is erg ruim

Het interieur van de Voyager is tien centimeter langer dan bij andere bussen op Fiat Ducato basis. Dat komt doordat op de plek van de achterdeuren nu een vaste wand van gak is geplaatst. In die wand het luik naar de garage onder het bed. Ook valt het bed op in het extra verhoogde dak boven de cabine. Niet echt ruim met een bedmaat van 187 bij 134, maar voor de meereizende kids een prima plek. Achterin heeft de XS een zogenaamd Frans bed.

Globe-Traveller

Je kunt nog 470 kilo aan bagage meenemen, want dan zit je aan de 3500 kilo. Vier zitplaatsen  met gordel, waarvan twee met Isofix. Standaard is de Ducato met de 2.3 liter 130- pk sterke diesel de basis. Kies je voor broertje Peugeot met de 2 liter diesel als bus ben je 1310 euro goedkoper uit.

Globe-TravellerGlobe-Traveller xs

Globe-Traveller-dealer voor Nederland is Raema caravans & campers in Nederweert. De Voyager XS op Ducato is er vanaf € 70.619,-

Naar de site van Globe-Traveller

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *