Buscamper Carthago uitverkocht

Dat de buscamper populair is, we schreven het al vaker. Het gaat zo hard dat er van de Carthago Malibu buscamper voor dit jaar nog slechts enkele showroommodellen te krijgen zijn. En dan moet je nog goed zoeken. Hij is namelijk uitverkocht.

Malibu uitverkocht tot 2016

Al sinds zijn introductie is de Malibu, de buscamper van Carthago in het Premium-segment, razend populair. Hij oversteeg ruimschoots de verkoopverwachting en Carthago schroefde de productie daarom extra op. Maar zelfs dat mocht niet baten. Halverwege januari was de complete productielijn voor modeljaar 2015 al helemaal volgeboekt. De Malibu buscamper is voor dit jaar dus uitverkocht. Het is mogelijk dat je het geluk hebt nog ergens een showroommodel te vinden, maar dat zal best nog even zoeken zijn.

Malibu Carthago uitverkocht

Wat wel kan is een exemplaar reserveren van modeljaar 2016. De detailwijzigingen voor deze nieuwe lichting zullen in september bekend gemaakt worden. En mocht er nog ergens een Malibu bouwjaar 2015 staan, bedenk dan dat in dit geval voor dit jaar op ook echt helemaal op is. De Malibu is er in twee uitvoeringen. Als 600 met een lengte van 5.99 meter en als 640 meter een lengte van 6.35 meter. Hij heeft de Fiat Ducato als basis en staat vanaf 52.568 euro in de prijslijst.

www.carthagocampers.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *