Bus-boxx op Caravana

De Bus-boxx. Te zien op de komende Caravana in Leeuwarden. Niet de zoveelste camperkeuken voor een T5 of T6, aldus de makers.

Bus-boxx is anders dan de anderen

De Bus-boxx keuken komt de grens over. In januari is de presentatie op de Caravana te Leeuwarden. Wil je hem eerder zien, dan zal je naar de werkplaats moeten voor een demo. “Alweer een soort camperkeuken voor de T5 / T6?”, vraag je je misschien af? Jawel, maar de Bus-boxx onderscheidt zich op een aantal essentiële punten ten opzichte van anderen:
96193• Het keukenmeubel kan zowel in de lengte als in de breedte achter de stoel geplaatst worden.
• Montage in de Transporter door middel van originele Volkswagen-klemmen.
• Gebruik van hoogwaardige materialen; 15 mm populieren multiplex met HPL toplaag, voorzien van ABS randen, soft-close ladesysteem en scharnieren (hierdoor geen rammelende deurtjes of lades).
• Wordt voorgemonteerd geleverd, met aangesloten watervoorziening (plug & play).
• Standaard in lichtgrijs geleverd, of met een fris blad- dan wel rietmotief. Op aanvraag meerdere kleuren mogelijk.

Koelkastmodule, rollo, multiflexboard

De Bus-boxx serie bestaat uit een keukenmodule en een koelkastmeubel. Laatstgenoemde heeft onderin een schuifdeur met opbergruimte. De kast is voorzien van originele Waeco-klemmen, waar een compressorkoelbox CF40 in past. Deze moet je wel apart bestellen.
Net nieuw is de roldeurkast. Deze creëert op een multiflexboard achterin extra opbergruimte. De module is uitgerust met een schuifdeur en voorzien van twee schappen. De body is gemaakt van lichtgewicht populieren multiplex, van HPL afwerking voorzien. Het meubel is speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestiging op het multiflexboard van de VW T5 en T6. Bijvoorbeeld de California Beach. Kan natuurlijk ook in andere voertuigen geplaatst worden. Degelijke roldeur in aluminium geleiders.

Verlenging voor je bed

96195In deze lijn voor de Volkswagen T5 en T6 is er ook een multiflexboard ontwikkeld. Een verlenging voor je bed en waarbij ook extra bergruimte achterin gecreëerd wordt. Dit board is gemaakt van 15mm lichtgewicht populieren multiplex. Het is voorzien van watervast verlijmde afwerking en stootranden. Stabiel op twee rvs poten. Het meubel is speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestiging in de VW T5 en T6, met lange vloerrails. De Bus-boxx serie wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door Campersalon Heerde.

www.bus-boxx.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *