Brit Stops

Brit Stops en Fattore Amico 2017

Het bekendste voorbeeld van de formule is natuurlijk France Passion. Maar ook het Engelse Brit Stops en het Italiaanse Fattore Amico hebben inmiddels een 2017-gids.

Brit Stops

Het Brit Stops systeem is eenvoudig. Je bent te gast bij pubs, wijngaarden, boerderijen, boerenwinkels en brouwerijen. Ze nodigen de leden van Brit Stops uit om te komen overnachten. Veilig, gratis en voor maximaal 24 uur. Als je je registreert als lid ontvang je een voorruitsticker, samen met de Brit Stops gids. Hierin staan alle gegevens van de vele plaatselijke pubs, boerderijen, wijngaarden, brouwerijen en andere interessante locaties van de Brit Stops gastheren. De enige kosten die je maakt is de aanschaf van de gids. Dit jaar zijn er voor het eerst ook adressen in Ierland opgenomen in de gids. Op deze site is de gids te bestellen voor € 36,95.

brit stops

Fattore Amico

Fattore Amico, in Campingtrend Magazine nummer 10 van vorig jaar schrijven we over onze eigen ervaringen. Gratis overnachten op het Italiaanse platteland. Op vertoon van je pasje en met een sticker op je voorruit. Het is vrijblijvend en er is geen verplichting om iets te kopen bij de bedrijven waar je staat. Je bent geen klant, de uitnodiging is privé. Alleen kampeerauto’s die geheel ‘self-supporting’ zijn worden toegestaan. Het lidmaatschap is geldig van maart 2017 tot februari 2018 en wordt niet automatisch verlengd. Je kunt het hele jaar door lid worden. De gids voor 2017 is op deze site te bestellen voor 35 euro.

Fattore Amico


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *