Swan

Bravia Swan

En weer een nieuw merk buscamper: Bravia Mobil was al eerder in Duitsland op de markt. Ze proberen het opnieuw met de Swan. Een zes meter lange buscamper met een aangenaam prijskaartje. Zo vlak na de introductie van de Roadcar lijkt het in dit segment steeds drukker te worden. Daar kan de klant alleen maar voordeel van hebben.

De Swan: klassieke indeling

Hij is zes meter lang en heeft het bed dwars achterin. De Ducato is ook hier als basisbus gebruikt. Je zou kunnen zeggen, daar zijn er toch al wel genoeg van zo langzaam aan? Maar de Swan wil zich natuurlijk onderscheiden van de rest. Een goede kwaliteit tegen een bijzonder gunstige prijs moeten ervoor zorgen dat het publiek hem toch weet te vinden tussen de vele andere merken.

Het merk Bravia komt uit Slovenië, was al eens eerder op de Duitse markt actief en wil het nu met deze nieuwe buscamper opnieuw proberen. Ze doen dat met een buscamper met een klassieke indeling. Het bed staat dwars en ook verder zijn er binnen geen verrassingen te vinden. Hij lijkt qua inrichting op al die andere 6 meter lange buscampers. Wat wel opvalt is dat het bed op drie verschillende manieren kan worden opgeklapt en hij daarmee een variabele laadruimte heeft.

Bravia Swan interieur

De Swan is een tweepersoons camper, heeft echter zitplaats voor vier (met gordel) en slaapplaats voor drie. Al is het derde bed slechts 1.80 meter lang. Natuurlijk moet het prijskaartje het meest opvallend worden, daarbij is de geboden kwaliteit gewoon goed. De basisversie heeft een max gewicht van 3300 kilo, het zogenaamde 33-chassis van Fiat. Je kunt eigenlijk beter meteen kiezen voor de versie met 3500 kilo max gewicht. Je hebt dan ook wat meer laadvermogen, toch wel prettig als je wat spullen wilt meenemen. De Swan is 5.99 meter lang, 2.05 meter breed en 2.59 meter hoog.

In Duitsland worden ze verkocht via Uwe Gante Reisemobile uit Wolfhagen-Niederelsungen. Hij is daar te koop vanaf 29.990 euro, echter alleen in combinatie met de aangeboden financiering. Wens je daar geen gebruik van te maken dan is hij 2000 euro duurder. Deze prijzen zijn uiteraard exclusief de bpm. Die zit op ongeveer 12.000 euro. Hij kost hier dus rond de 42.000 euro.

Verkoop en levering van de BRAVIA wordt in Nederland verzorgd door Starwash Oldenzaal bv ( vanaf 1 jan 2016 Citycampers). Voor meer informatie kunt u bellen met Rob de Mönnink 0541-516100

www.uwegante.de

bravia-mobil.com.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *