Bike & Sleep

Bike & Sleep

De Duitse firma Exploryx bouwt vooral grote expeditievoertuigen met vierwielaandrijving. Zo af en toe doen ze in Isny ook iets “kleins”. Zoals deze Exploryx Bike & Sleep op een VW T6.

Bike & Sleep: fiets neemt de bus

Klein en compact moest het worden, met veel bagageruimte. En, o ja, er moesten gemakkelijk twee mountainbikes mee kunnen. Het werd een VW T6, 4.90 meter lang, 150 pk onder de kap en voorzien van een California slaaphefdak. Bijzonder is de houten teakvloer. Daarop een speciale houder voor de twee fietsen, die er met de voorvork in passen. De houder is in de bodem geïntegreerd en kan er ook uit.

bike-sleep-1

Aan de bestuurderskant een meubelstuk met veel bergruimte. Antraciet van kleur met teak-elementen. Stevig hang- en sluitwerk. De cabinestoelen draaibaar. De standaard tafel kreeg een plek in de schuifdeur. Eveneens aanwezig een 40 liter compressor-koelbox. Maximaal toelaatbaar gewicht van deze bus is 3000 kilo. Aansluiting voor 230 volt is aanwezig. De huishoudaccu krijgt zijn stroom via een omvormer. Prijs afhankelijk van de wens van de klant en op aanvraag.

www.exploryx.de

ampnet_photo_20161014_123984

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *