beuningen

Beuningen en andere nieuwe cp’s

Het is te merken dat het kampeerseizoen begonnen is. De nieuwe camperplaatsen schieten als paddestoelen uit de grond. Onder andere in Werkhoven, Beuningen en Sint Jacobiparochie.

Werkhoven

Aan het Dorp is de naam, toepasselijk want de camperplaats ligt inderdaad aan de rand van het dorp. Je kijkt uit op fruitbomen. Er is het hele jaar door ruimte voor zeven campers. Er is stroom en wifi en een verwarmd sanitairgebouw. Een uitstapje naar Paleis Soestdijk is een optie en er zijn voldoende fiets- en wandelmogelijkheden daar aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Sitecode 54263 op Campercontact.com. Per nacht betaal je 15 euro.

Beuningen

Camperplaats De Nijenhaer in het Overijsselse Beuningen is nu ook officieel open. Er is plek voor 15 campers en er staat een nieuw toiletgebouw. Denekamp en De Lutte liggen op fietsafstand en ook Duitsland ligt op een fietsbare afstand. Op Campercontact.com onder sitecode 45611. De prijs is 12,50 per nacht.

Sint Jacobiparochie

Camperplaats De Zwarte Haan in Sint Jacobiparochie is vernieuwd. De cp gelegen aan de Nieuwe Bildtdijk heeft nu 20 afgebakende en half verharde plaatsen. Er is stroom, wifi en er zijn sanitaire voorzieningen. Je staat er op een steenworp afstand van de zeedijk. Op Campercontact.com sitecode 9490. Prijs per nacht 10 euro.

Emmen

Bij Emmen, in Drenthe, is camperplaats ’t Haantje geopend.Een voormalige mini-camping met 30 plaatsen. Stroom en losplaats aanwezig, evenals een sanitairgebouw. Tevens is er een grote overdekte zitruimte. museumdorp Orvelte ligt vlakbij. Sitecode 54438 op Campercontact.com. Prijs per nacht € 17,30.

Vijhuizen

Maar liefst 100 plaatsen op Camperpark N205, waarvan de helft met stroom. Ideale plek om de Keukenhof te bezoeken. Ook Amsterdam, Leiden en Haarlem liggen in de buurt. Camperpark N205 staat op Campercontact.com onder sitecode 54398. Prijs € 12,50.

Werkendam

Visvijver de Biesbosch heeft 25 plekkendie voorlopig nog geen voorzieningen zullen krijgen. Je kunt er wel vissen op karper, steur en meerval. Op Campercontact.com onder sitecode 54385. Per nacht 10 euro.

Gouda

Golfbaan IJsselweide in Gouda heeft bij de ingang vijf plaatsen voor campers gemaakt. Geen voorzieningen, maar wel kosteloos gebruikmaken van douche en toilet op de golfbaan. Bij gebruik van de golfbaan is één overnachting gratis. Op Campercontact.com onder sitecode 54494. Een nacht kost hier € 10,52.

Gendt

Camperpark Lingewaard in het Gelderse Gendt heeft twintig camperplaatsen. Het ligt in een landelijke omgeving bij een vis- en recreatieplas.
Camperpark Lingewaard staat op Campercontact.com onder sitecode 54166. Voor 13 euro mag je een nacht staan.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *