BeneGas lightgasfles nu ook als 7,5 kilo

De BeneGas Lightgasfles is naast veilig ook licht en handzaam. En dat is wel zo prettig in de praktijk. De fles met het moderne design is er nu ook in een tussenmaat, de 7.5 kilo.

BeneGas komt met tussenmaat

Het scheelt de nodige kilo’s met een stalen gasfles en dat is in het gebruik wel zo prettig. Daarbij is de kunststof gasfles voorzien van grote handgrepen en is daardoor gemakkelijk te tillen. Bijkomend voordeel van de kunsstoffen uitvoering is dat hij doorzichtig is. Je ziet dus heel gemakkelijk hoeveel gas er nog in je fles zit. Ook kan deze fles niet ontploffen. Bij een open vuur situatie zal de binnenwand het gas gecontroleerd laten ontsnappen. En tenslotte, de fles roest niet.

De fles was er al in een 5 kilo uitvoering, met een leeggewicht van 3,8 kil0, 30,5 cm x 39 cm (b x h). En een 10 kilo uitvoering met een leeggewicht van 5,3 kilo, 30,5 cm x 57,1 cm (b x h). Nieuw en vanaf nu verkijgbaar is de 7,5 kilo uitvoering met een leeggewicht van 4,1 kilo, 30,5 cm x 47 cm (b x h)
De aansluiting bij alle drie de maten is DIN, linksom.

Flessenzoeker

Consumentadviesprijs voor deze flessen is respectievelijk € 21,50, € 37,95 en voor de nieuwe 7,5 kilo € 28,95. Deze prijzen zijn exclusief het statiegeld van 55 euro. Als je een fles ruilt heb je nooit te maken met keuringen. Op de site van BenGas kun je ook de handige flessenzoeker vinden. Zo heb je een adres om een fles te kopen of te ruilen snel gevonden. Je kunt je 5 of 10 kilofles bij je dealer omruilen voor een 7,5 kilo fles. Je hoeft dan alleen de vulling te betalen.

www.benegas.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *