Bath2go

Bath2go de badkamer voor achterop

Je wilt een compacte buscamper. Maar voor de langere vakantie wil je toch je eigen badkamer? Dan heeft Bath2go de oplossing. De badkamerbox die je achter je bus kunt hangen.

Losse badkamer mee

Een compacte (bus)camper heeft zo zijn voordelen. Je kunt hem overal kwijt, geen parkeerproblemen of gedoe met de boa. Je gaat er net zo makkelijk boodschappen mee doen of naar je werk. Is volgens sommige puristen allemaal niet de bedoeling, maar er zijn steeds meer mensen die het doen. Wil je dan toch, als je wat langer onderweg bent, de luxe van een eigen badkamer niet missen? Je zou natuurlijk kunnen kiezen voor een losse buitendouche, maar dat kan niet overal. Bath2go heeft een losse badkamer die wel overal kan.

badkamerbox

Badkamerbox voor Vito, VW en Transit

Na de bagagebox is er nu ook een badkamerbox. Althans, het prototype is klaar. In de handel komt hij vanaf volgend jaar, zo is de planning. Er zit behalve een douche ook een opklapbare wastafel en een toilet in. Een spiegel, zeeppompje en waterdichte wc-rol houder ontbreken ook niet. Hij is met 132 bij 72 centimeter, even groot als veel ingebouwde badkamers. Doordat het dak omhoog geklapt kan worden steekt de box, gemaakt van aluminium en GFK, niet boven het dak van je buscamper uit tijdens het rijden. Je kunt dus nog steeds de parkeergarage inrijden. Zet hem achterop een Mercedes Vito en je bent 109 centimeter langer. Zet hem achterop een VW bus en je bent 98 centimeter langer.

De box staat op een platformdrager van het merk Cate. Die is ook verkrijgbaar voor de Transit. Klap je het dak omhoog dan is de stahoogte in de badkamer krap 2 meter. De watertank en tank voor afvoer van vuilwater zitten aan de buitenkant van de box. Voor gas (boiler) en stroom (pomp) koppel je de box aan het systeem van je bus. De badkamerbox kan er altijd weer af. Je kunt de drager dan eventueel ook voor andere dingen gebruiken. De complete box weegt 120 kilo. Qua prijs denkt men momenteel aan € 7000,- inclusief alles.

www.bath2go.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *