Bagagebox of fietsen achterop

Je kent het misschien. Het hele jaar door heb je plezier van je buscamper. Alleen, bij de langere trips mocht er wat meer bagage in passen. Daarvoor is er nu een grote maat fietsendrager waar behalve fietsen ook een ruime bagagebox op past.

Bagagebox achterop

De drager is draai- en uitschuifbaar. Dat maakt dat je de achterklep van je bus gewoon kunt blijven gebruiken met de fietsen of de box op de drager. De drager is 178 centimeter lang en 35 centimeter breed. Dat is inclusief de verlichtingsbalk. Er past heel wat op de drager, waarvoor verschillende opzetstukken verkrijgbaar zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld tot aan vier elektrische fietsen op kwijt. Of tot aan zes gewone. Schuif je de drager naar buiten komt er automatisch een steun naar beneden om het gewicht te dragen. Je bus gaat dus ook niet naar die kant hangen.

De drager past op de VW T5, T6 en Crafter, op de Sprinter, en de Ducato en Jumper. Zelf weegt hij 50 kilo en hij kan tot 150 kilo dragen. Let wel even op de aslast van je bus. Per type bus zijn er adapters verkrijgbaar die op je bus worden geschroefd. Daar schuift de drager in en deze wordt vastgezet met schroeven. Voor de drager, compleet met fietsendrager en motage ben je zo’n 3000 euro kwijt. Wil je de bagagebox erbij kost dat 2000 euro extra. De verlichting en de daarvoor benodigde stekker zijn inbegrepen. Je krijgt er ook een Tüv-Gutachten bij. De drager is goedgekeurd. De drager voor zes gewone fietsen moet apart worden besteld.

www.buck-ideen.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *