Avanti L

Avanti L van La Strada verbetert

Ook bij buscamperbouwer La Strada is het Euro 6 tijdperk begonnen. In de buscampers van dit merk zit voortaan de 2,3 liter tubodiesel met 96 kW oftewel 130 pk Euro 6 motor. De best verkopende La Strada, er liepen dit jaar tot nu toe zo’n 300 campers van de band, is de Avanti L. Hij wordt voor het nieuwe seizoen onder handen genomen.

Avanti L interieur

Avanti L kijgt nieuwe motor, hoger slaapcomfort, handigere tafel en meer

Naast de nieuwe motorisering is ook het slaapcomfort beduidend verbeterd. Voortaan zorgt het schotelveersysteem van Froli en een koudschuimmatras van 1.97 meter lang en 1.45 meter breed voor een hoog slaapcomfort in de buscampers van La Strada. De bagageruimte onder het bed is bereikbaar via de achterdeuren of via een klep van binnenuit. Het achterste deel van het bed kan omhoog worden gezet, waardoor die ruimte flink groter gemaakt kan worden. De verwaroming kreeg een plek voor in de camper, onder de bank. Zo heb je minder last van het geluid ’s nachts. Ook zit er een nieuw ontworpen tafel in die je groter kunt maken door de onderste plank onder de bovenste vandaan te draaien. Het ombouwen van de dinette naar een extra slaapplaats, als optie aanwezig met een bedmaat van 1.85 bij 60, is daardoor ook eenvoudiger geworden.

Avanti L bed

Nieuw zijn ook de platte en niet meer opgelegde ramen met een lichte tint. Tegen meerprijs kun je de Avanti nog voorzien van een regengoot met geïntegreerde buitenverlichting. De afstandbediening voor die verlichting is verwerkt in een afstandsbediening die je bijvoorbeeld aan je autosleutels kunt hangen. Prijs voor de nieuwe Avanti maakt La Strada bekend op de komende Caravan Salon, eind augustus. Verwachting is dat die in Duitsland voor de basisuitvoering onder de 50.000 euro blijft. Dat is dan wel exclusief de bpm die er in ons land nog bijkomt. Er komt ook een vierwielaangedreven versie beschikbaar.

www.lastrada-mobile.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *