Avanti H

Avanti H terug bij La Strada

La Strada neemt de Avanti H opnieuw op in het aanbod. De H van Hubbett en Heckbad, hefbed en het bad achterin. Niet toevallig in een tijd dat de verkoopcijfers van buscampers door het plafond gaan.

La Strada blijft bescheiden

La Strada blijft ondanks de mooie cijfers bescheiden. Je zult er geen grote voorraad buscampers zien staan. Want als de vraag daalt staat dat alleen maar in de weg. Dat is niet slim. Dus gaan er dit jaar zo’n 330 voertuigen de poort uit. en ja, er is een wachtlijst. Het wachten kan oplopen tot langer dan een jaar. Het is niet anders.

De Avanti H is terug van weggeweest. Maar de hoge comfortstandaard is gebleven. Net geen zes meter lang en plek voor twee. Helemaal achteraan niet, zoals gebruikelijk, het bed dwars. Maar de wastafel en de douche met toilet. Slapen doe je op het hefbed onder het dak, bedmaat 2 bij 1.30 meter. Ook al, net als de rest, ruim genoeg. Twee 11 kilo gasflessen zorgen voor verwarming, warm water, en een werkende koelkast. Die heeft een inhoud van 138 liter waarvan 10 liter vriesvak. Achterin kun je toch nog twee campingstoelen kwijt. Die hang je verticaal een de daarvoor bedoelde haak.

avanti h interieur

Avanti H 2018

Nieuw in de 2018 versie van de Avantie H is de zogenaamde Travel Lounge. Een bank die op verschillende manieren te gebruiken en te verstellen is. Daarbij ook nog voorzien van een veilige Isofix bevestiging voor een kinderzitje. Bijkomend voordeel: de bank is zes kilo minder zwaar dan het vorige exemplaar. De nieuwe Avanti H gaat vermoedelijk vanaf zo’n 55.000 euro kosten exclusief bpm.

www.la-strada.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *