Alde-pakket

Alde-pakket voor de Twin

Het wordt kouder buiten. Winterkamperen is populair. Adria zorgt er met een aantal extra’s voor dat de Twin buscamper prima te gebruiken is als het vriest. Met het Alde-pakket zit je er heel warmpjes bij.

Warme voeten met het Alde-pakket

Een buscamper in de winter? Jazeker, net zo makkeijk. Met de Adria Twin 640 SLX of 600 SP hoef je het echt niet koud te krijgen. Kies voor een Alde pakket en je zult nooit meer koude voeten krijgen. De Alde-verwarming werkt net als de centrale verwarming thuis met radiatoren, warm water en buizen. Doordat deze ook in de vloer zitten is het overal in de bus lekker warm. Dus niet, zoals bij andere systemen, alleen vlakbij het rooster waar warme lucht uit komt. Je kunt er zelfs voor kiezen om ook de motor en de cabinestoelen mee te laten verwarmen. Bijkomend voordeel is dat deze manier van verwarmen amper geluid maakt.

Alde-pakket

 

Natuurlijk, gratis is het niet. Het Alde-pakket kost € 2490,-. Naast de verwarming zit er dan in het dak 20 mm isolatie en geen 10. Neem de warmtewisselaar voor € 895,- er bij en de Alde verwarmde cabinemat, deze kost € 550,-. De buscamper is voor € 3935,- helemaal winterhard. In een Duitse test warmde de Alde verwarming de Twin binnen 2 uur en 7 minuten op van min 15 naar plus 20 graden. Laat die vrieskou maar lekker komen.

www.nl.adria-mobil.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *