ahorn

Ahorn Van op Renault Master

Ahorn Camp gebruikt voor zijn buscampers de Master van Renault. Toch lekker ruim, een zachtere vering en goedkoper. Qua comfort kom je zeker niets te kort. 

Ahorn Van is comfortabel

Die goedzittende stoelen zijn daarbij nog eens voorzien van armleuningen. De Van van Ahorn is een buscamper die prima geschikt voor twee personen. Al heeft hij wel drie slaapplaatsen en vier zitplaatsen. Dus meer mag ook. Hij is 6,20 meter lang, 2,07 meter breed en 2,83 meter hoog. Hij kan met zijn 2.3 multijet diesel met 130 pk prima uit de voeten. Hij heeft voorwielaandrijving en een handmatige zes versnellingsbak. Het bed, dat dwars achterin staat heeft een bedmaat van 137 bij 187 centimeter. Als je wilt kun je ook van de dinette nog een bank maken. Die heeft dezelfde lengte maar is met 110 centimeter wel smaller en meer geschikt als éénperoonsbed. Je maakt dit bed door de tafel te laten zakken en een hulpstuk te gebruiken. De koelkast heeft een inhoud van 100 liter.

en lekker ruim

Voor de verwarming zorgt een Webasto dieselkachel. Zo heb je maar een kleine gasfles nodig, 5 kilo of een blikje, alleen om te koken. Dat zorgt weer voor extra ruimte. Die is toch ruimschoots aanwezig doordat de Master nou eenmaal groter is van binnen in vergelijking met de Ducato. De Renault heeft standaard zaken als bestuurdersairbag, ABS, EBD en centrale vergrendeling. Optioneel is de Ahorn te voorzien van een verwarmbare afvalwatertank, lederen bekleding van de cabinestoelen, achteruitrijcamera, navigatie-radio combinatie en plisé-verduistering in de cabine. Het middelste deel van het bed laat zich omhoogklappen. Je zet het vast aan de wand. Reuze handig als je fietsen mee wilt nemen. Klap je het niet omhoog dan heb je onder het bed een flinke ruimte voor allerlei spullen. Ook het keukenblok heeft ruime laden waarin je veel kwijt kunt. Het toilet is tegelijk de douche en ook daarin heb je lekker de ruimte.

Hij kost € 36.310 exclusief bpm. Inclusief zal hij rond de 48.000 euro uitkomen.

www.ahorn-wohnmobile.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *