Adria Active

In een markt die gedomineerd wordt door Volkswagen stapt Adria in met een ‘betaalbaar’ alternatief, de Adria Active.

Adria Active op Renault Trafic basis

Er is een duidelijke markt voor campers die je elke dag kan gebruiken. Als tweede of gezinsauto. Dan moet zo’n voertuig natuurlijk wel een beetje handzaam zijn. Niet te lang en niet te breed en bij voorkeur ook nog in de gemiddelde parkeergarage passen.

Adria Active

De Adria Active is leverbaar met een hoogte die net onder de 2 meter blijft. Dat is de grens voor de meeste parkeergarages. Qua kleuren kun je naar wens uit 6 populaire kleuren kiezen. De Activa’s zijn leverbaar met 3 verschillende Euro 6 motoren, er is keuze uit 120, 125 en 140 pk.

Slapen en zitten

Optioneel kun je met z’n zessen in de Adria Active zitten, met 4 personen kun je erin slapen. Twee in het bed onder het klapdak en twee op de bank in de camper.

Adria Active Keuken

Een kleine maar luxe keuken met twee pitten en een ruime koelbox staat voor je klaar als je graag thuis kookt of gewoon iets wil opwarmen. Er is een Portapotti voor een eventueel toiletbezoek.

Incognito

De Adria Active gaat behoorlijk incognito door het dagelijks verkeer. De subtiele striping en de merknaam verraad dat hier een auto met campermogelijkheden staat. Een oplettend oog ziet dat er een heel plat hefdak is gemonteerd. Verder zijn er eigenlijk weinig uiterlijke kenmerken en dat kan best prettig zijn.

Adria Active achterzijde

Play, Stay, Everyday

Dat is het motto van de nieuwe Adria Active en dat lijkt goed mogelijk. Ik ben een grote vent en ik kan met het dak omhoog mijzelf behoorlijk bewegen. Zo’n tent geeft een enorm gevoel van vrijheid. De frisse lucht, de vogeltjes om je heen, ideaal om een weekeind in te verpozen of een heerlijke actieve vakantie mee te hebben. En doordeweeks gewoon ermee naar je werk of de kinderen naar voetbal brengen.

De grootste verrassing zal de prijs zijn, met een vanafprijs van ongeveer €57.000,- geeft Adria Volkswagen in ieder geval het nakijken.

www.adria.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *