Active

Adria Active

De Adria Active is een buscamper met hefdak op basis van Renault Trafic. Ideaal voor vakantie, een weekend weg en de dagelijkse boodschappen.

Met een lengte van net geen 5 m. en een hoogte van max. 2,05 m. is de Adria Active een ideale veelzijdige buscamper met maar liefst 5 goedgekeurde zitplaatsen.

Adria Active; Play. Stay. Everyday.

Het hefdak biedt een comfortabele slaapplaats voor 2 personen. Maar ook van de bank is op een eenvoudige wijze een tweepersoons slaapplaats te maken. Deze zitbank kun je verschuiven waardoor je eventueel ook een zee aan bergruimte kunt creëren. De MPC is verder voorzien van een 2-pits gasstel, een compressorkoelkast en een schoon- en vuilwatertank.

Adria-Active-interieur

Het Titan meubeldecor geeft het interieur van de Adria Active een moderne uitstraling. De buitenkleuren variëren van chique grijs tot opvallend groen.
Adria levert deze bijzondere buscamper al vanaf € 55.508,00 incl. BTW, BPM en kosten rijklaarmaken. De standaard motor is dan een 1.6 dCi 120 pk variant. Uiteraard voldoet de Trafic aan de strenge Euro 6 norm, mogelijk gemaakt door AdBlue technologie.Adria-Active-interieur
Op dit moment zijn er 2 Adria Active modellen in Nederland te zien. Averesch Campers in Rijssen heeft een chique grijze variant in de showroom. Het opvallend groen-gekleurde model staat tot maandag 14 november bij Henk Pen in Haaksbergen. Dan reist het door naar Duijndam Campers en Caravans in Delft die er bovendien van 24 t/m 27 november mee exposeren op de Auto Salon in Rotterdam Ahoy.

Bezoek de Adria website voor meer details over de nieuwste telg in de Adria familie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *