Womondo

Womondo Wave op Vivaro

Womondo maakte al modellen op basis van de Opel Movano. Daar komt nu de nieuwe Wave bij op de kleinere Vivaro. Twee lengtes, voor vier personen en voorzien van een hefdak.

Wave 500 en 540

Nu eens geen voor de hand liggende Ducato voor de grotere modellen en een VW voor als het een maatje kleiner mag. Lekker eigenwijs kiezen voor de Renault en de Opel. En waarom niet? De Vivaro is er als Wave in twee lengtematen. De 500 is precies 5.00 meter lang, met een wielbasis van 3,10 meter. De 540 is 5,40 meter lang en heeft een wielbasis van 3,50 meter. Het hefdak is optioneel, maar wil je kwart-tarief kun je niet zonder. Je hebt dan wel vier slaapplaatsen aan boord. Zitten kunnen onderweg tot aan vijf personen. Onder de kap een Euro 6 diesel, met de keus uit 95, 125 of 145 pk.

Wave bed

Het keukenblok staat achter de chauffeursstoel. Daaraan vast de tafel, die verwijderbaar is. Je kunt hem onderweg ook achter de achterbank opbergen. Je klemt hem daar vast. Handig, zo staat hij niet in de weg. De cabinestoelen zijn draaibaar. Van de achterbank maak je een bed met een bedmaat van 190 bij 120 centimeter. Het bed in het hefdak is ongeveer even groot. Je past overigens met een hefdak niet in een parkeergarage. De hoogte van de bus is dan 2,07 meter. Zonder hefdak is dat 1,97 meter. De Wave is 2,28 meter breed. In Duitsland vanaf € 41.569,-. Hij zal bij ons net iets boven de 50.000 uitkomen.

Wve interieur

www.womondo.net


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *