Kepler

Kepler Six van Westfalia

De Westfalia Kepler Six. Op VW T6 met de lange wielbasis, compact, flexibel en toch echt een camper. Hij  heeft tot aan zes zitplaatsen.

Kepler flexibel door railsysteem

De slogan blijft parkeerplaatsvriendelijk en geschikt voor strandgebruik. Maar wel met een complete camper-uitrusting. Niet alleen de Kepler voldoet aan deze omschrijving. Westfalia bouwt ook de Club Joker City, de Jules Verne en de Kepler One. Je hebt dus wat te kiezen als je op zoek bent naar compact. De hoogte blijft onder de 2 meter, dus de meeste parkeergarages zijn geen probleem. Flexibel is het toverwoord voor het interieur. Je kunt er alle kanten mee op. In de Six kunnen tot aan zes personen meerijden. Het railsysteem maakt het mogelijk de bus zo in te richten dat hij altijd geschikt is voor de situatie. Je neemt wel of niet je bed mee. Je heb met je bed van twee tot vier zitplaatsen aan boord. Zet de stoelen achter elkaar en je hebt een lange laadruimte voor bijvoorbeeld surfplanken, je mountainbike of de ski’s.

Kepler Six interieur

En heb je dan een keer een verhuizing, of ben je bij de Ikea geweest, dan haal je alle stoelen eruit en doet de Kepler ook daar niet moeilijk over. Het interieur van de Six is modern en automotive. Warm, contrasterend, donkere houttinten. Glanzende witte oppervlakten. Slimme opbergmogelijkheden. Zo zitten er onder de stoelen opbergkisten. Dit alles in de bekende Wesfalia kwaliteit. Hij kost in Duitsland vanaf € 51.900,-. Hier komt daar nog zo’n 12.000 euro bovenop voor bpm en de iets hogere btw.

www.westfalia-mobil.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *