100-ste CustomCamp

Evelyns verhaal

In maart 2012 werd de eerste CustomCamper opgeleverd. Een heel bijzonder moment na de start van het bedrijf in januari dat jaar. Het betrof een VW T4, uitgerust met hef-slaapdak en een compleet interieur. De eigenaren waren destijds getipt door hun buurman die reeds bekend was met het werk van Bjorn en hij had hem ervan overtuigd dat zij hun camper door Bjorn moest laten bouwen. En dat deden ze.

CustomCamp 100

En nu, ruim 3 jaar later rolt de 100ste de werkplaats uit. Een Renault Trafic met hef-slaapdak en eveneens een compleet interieur. Wij, Bjorn en Evelyn zijn begonnen met z’n tweetjes, nu is er een club van 9 gedreven mensen die samen CustomCamp vormen. Het 100ste exemplaar is gebouwd door collega Richard ten Cate. Richard was c.a. 20 jaar geleden de leermeester van Bjorn in de jachtbouw en een onmisbare kracht in het CustomCamp team.

Bij de start van het bedrijf was het de droom om 12 campers per jaar te kunnen en mogen maken. Dat het er 3 jaar later 100 zijn geworden is ronduit een grote eer. Uiteraard ging het niet allemaal vanzelf. Het is hard werken met ook vallen en opstaan. En zo’n eerste val doet pijn, maar hoort kennelijk bij de leerschool. Het accepteren ervan is nog de moeilijkste uitdaging. Je wilt het gewoon goed doen, perfect liever. En wat wij vinden is niet de maatstaf, de reactie van de klant, dat bepaalt of het project geslaagd is.

Elke oplevering is dan ook weer spannend. Onze klanten komen uit het hele land. Ook Belgen en Duitsers weten ons steeds beter te vinden. Niet iedereen woont dus om de hoek. Daarom kan de klant via de website www.customcamp.nl het bouwproces van zijn of haar camper op de voet volgen, maar de daadwerkelijke oplevering is natuurlijk het moment suprême.

Door de snelle groei wordt ons geregeld gevraagd of we nog verder willen uitbreiden. We sluiten niks uit, maar we werken nu bijna een jaar met dit aantal mensen waarmee we bijna 4 campers per maand kunnen bouwen en dat gaat goed. Het contact met de klant is intensief, ook tijdens het bouwproces en dat is op deze manier nog goed te overzien en belangrijker nog, zo is het leuk! En zonder lol èn passie in het werk is het volgens ons niet mogelijk om mooie producten te maken. Dus voorlopig werken we aan efficiency en een optimale werksituatie met het huidige team zodat we misschien wel over ruim 2 jaar melding mogen maken van CustomCamper nummer 200!

Wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de geweldige mond-tot-mond reclame. Zonder hen en de gedreven en enthousiaste medewerkers van CustomCamp was het bedrijf niet wat het nu is. Dank mensen!

Evelyn.

CustomCamp

Van Lennepstraat 38
7551 AS Hengelo
074 – 242 00 65
06 – 38 51 68 14

www.customcamp.nl
info@customcamp.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *