Sprinter 4x4

Sprinter nu ook af-fabriek als 4×4

De nieuwe Sprinter was er nog niet als vierwielaangedreven versie. Maar vanaf nu kun je hem rechtstreeks bij Mercedes bestellen.

35-65 verdeling

Inschakelen met draaiende motor, of rijdend tot een snelheid van 10 kilometer per uur. Daarna heb je 35%  van de aandrijfkracht op de voorwielen en 65% op de achterwielen. Er is amper een verschil te merken ten opzichte van de standaard achterwielaandrijving. 

4Ets

Voor optimale rij-eigenschappen zorgt het tractiesysteem 4Ets. Dit systeem is helemaal geïntegreerd in het adaptieve stabiliteitsprogramma ESP. Het zorgt voor een perfecte werking van alle systemen tijdens het rijden met vierwielaandrijving. Denk daarbij aan ABS (anti-blokkeer-systeem, ASR (anti-slip-systeem), EBV, (elektrische remkrachtverdeler), BAS (rem-assist-systeem) en AAS (wegrij-assist-systeem).

Mercedes-Benz Sprinter – 319 CDI 4×4, 140kW (190 PS), Tenoritgrau metallic, Tourer.;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 9,9 l/ 100km, CO2-Emissionen kombiniert: 261g CO2 /km* Mercedes-Benz Sprinter – 319 CDI 4×4, 140 kW/ (190 PS), tenorit grey metallic, Tourer.;combined fuel consumption: 9,9 l/100 km, combined CO2 emissions: 261g CO2 /km*


Optioneel is het zogenaamde Downhill Speed Regulation (DSR) dat er voor zorgt dat bij het bergaf rijden een constante vooraf ingestelde snelheid aangehouden kan worden. Een druk op een knop volstaat om dit in te schakelen. Met een toets op het stuur bepaal je vervolgens de snelheid.

De 4×4 Sprinter  is door de aanpassingen 140 kilo zwaarder. Het laadvermogen bleef gelijk. Prijs af-fabriek vanaf € 46.272,- exclusief btw en exclusief onze bpm.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *