Mitsubishi Delica D5 Terrain

Schotse Mitsubishi 4×4 camperbus

De Mitsubishi Delica (van Delivery car) heet bij ons L300 of L400. Campers Scotland haalt 10 jaar oude modellen uit het Verre Oosten en bouwt er een mooi 4×4 buscampertje van.

In drie kleuren

In het Schotse Grangemouth weten ze vaak niet eens hoeveel kilometers de Delica’s achter de kiezen hebben. Toch krijg je er gewoon garantie op. Twaalf maanden op de techniek en 24 maanden op alles aan de ombouw. Een kant-en-klaar 4×4 campertje kost je 28.000 Engelse pond. Dat komt op dit moment neer op 32.000 euro. Je krijgt er een fel-oranje, grijze of zwarte off-road camper voor die geschikt is voor twee tot vier personen.

Mitsubishi Delica 4x4

Hij ziet er stoer uit. Hoog op zijn wielen, flinke bull-bar aan de voorkant, brede spatbordranden. Op de vierwielaandrijving zit een sper. Daardoor kun je voor alleen voorwielaandrijving kiezen. Sta je minder vaak bij de pomp. Standaard zit er een 2.4 liter benzine met 170 pk in. Je mag daarmee nog 2500 kilo aanhangwagen achter je busje hangen. Er is ook een 2.2 liter turbodiesel.

Mitsubishi Camper Scotland

Voor twee tot vier personen

Het slaaphefdak zorgt voor stahoogte en er zit een tweepersoonsbed in. Een tweede exemplaar maak je met de achterbank. Twee inductiekookplaatjes op een koelkastje, dat is het keukenblokje. De ingebouwde Lithium-accu zorgt via een zonnepaneel op het dak voor stroom. Een paar usb-aansluitingen zitten er ook in. Ben je echt van plan om voor het ruigere werk te gaan, kies dan voor de optionele chassisversterking, versterkte remmen en bodembescherming. Dan kom je er een heel eind mee.

Naar de site van Camper Scotland


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *