Safaricamper Adria

Safaricamper nu Adria buscamperdealer

Het Adria dealernetwerk in Nederland heeft zich versterkt met een nieuwe dealer: Dick Groot Safaricamper BV in Winkel.

Safaricamper: kennis en ervaring ruim aanwezig

Dick Groot is ooit begonnen met het ombouwen van bestelbussen naar camperbussen. Aan kennis en ervaring derhalve geen gebrek. Nu het dealerschap van Bavaria Camp ophoudt doordat het merk zich terugtrekt uit de Nederlandse markt is het bedrijf op zoek gegaan naar een ander merk dat aansluit bij de eigen kwaliteitsfilosofie.

Eigenaar Dick Groot: “De Adria buscamper, de Twin lijn, is een product waarbij naast design en comfort gekeken is naar technische aspecten en afwerking. Het hoge technische niveau heeft ons dan ook doen besluiten om het Adria dealerschap aan te gaan.”

Hein van Tulden van Adria Benelux voegt daaraan toe: “Met Dick Groot Safaricamper voegen wij een goede, technisch kundige dealer toe aan ons netwerk in een provincie waarin wij op dit moment geen officieel servicepunt hebben. Wij zijn van mening het juiste bedrijf gevonden te hebben om onze buscampers in de markt te zetten en zien een lange samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Het eerste showmodel, de Adria Twin 640 SLX, NKC buscamper van het Jaar, is inmiddels in de showroom in Winkel te bewonderen.

Dick Groot Safaricamper bevindt zich aan de Zandzegge 3a, 1731 LP in Winkel. www.safaricamper.nl

Safaricamper Adria


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *